Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا کاهانی که در تمام سال‌های اخیر، یعنی از توقیف فیلم «ارادتمند نازنین، بهاره، تینا» در سال ۱۳۹۴ به این سو به دنبال دریافت مجوز نمایش این فیلم بوده، به‌تازگی گفته که از نمایش عمومی این فیلم منصرف شده است. کاهانی که ادعا کرده حتی قصد نمایش فیلمش در بسترهای آنلاین را نیز ندارد، دلیل انصرافش را چنین توضیح داده که «موضوعی مانند نمایش یک فیلم ارزش دردسر برای شماری از همکاران این فیلم را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

«ارادتمند نازنین، بهاره، تینا» که در سال ۱۳۹۵ از سوی سازمان سینمایی «غیرقابل اکران» اعلام شده؛ تاکنون بارها و بارها با درخواست بازبینی مجدد و رفع توقیف به ارشاد ارایه شده، اما در این پنج سال تمام تلاش‌های کارگردان و تهیه‌کننده این فیلم بی‌نتیجه مانده‌اند. با این‌حال کاهانی دست از تلاش برنداشته و حتی همین اواخر گفته بود که قصد اکران این فیلم را در سینماهای اروپا و آمریکا و البته هم‌زمان به‌صورت آنلاین برای مخاطبان ایرانی دارد، اما تحولات اخیر ماجرا حکایت از این می‌کند که این تلاش‌ها این بار هم بی‌نتیجه مانده‌اند…

انصراف به‌خاطر همکاران

در روزهای اخیر سازنده فیلم‌های «آدم»، «بیست»، «هیچ»، «بی‌خود و بی‌جهت»، «استراحت مطلق» و «اسب حیوان نجیبی است» در پیج شخصی‌اش در اینستاگرام گفته که از نمایش عمومی «ارادتمند نازنین، بهاره، تینا» منصرف شده «چون ارزش دردسر برای همکارانش را ندارد.» کاهانی تلاش‌های انجام شده برای رفع توقیف این فیلم را «مبارزه نابرابری» خوانده که به حمایت شرکای اصلی فیلم، دلگرمی بازیگران و اتحاد صنفی سینما نیاز دارد که این فیلم از آن‌ بی‌بهره است.

کاهانی در پایان گفت: «بدانید همه‌ تلاشم را کردم. من تنها هستم، بسیار تنها»؛ و اضافه کرد: «با افتخار می‌گویم که شخصیت‌های فیلمم را دوست دارم و خوشحالم به توصیه‌ وزارت ارشاد آنها را خشونت‌آمیز به‌سزای عملشان نرساندم.» پست این سینماگر با این جمله به پایان رسیده است: «من به‌دروغ باختم. عذر مرا بپذیرید…»

عبدالرضا کاهانی نمایش فیلمش را نیز به آینده‌ای نامعلوم موکول کرده است.

۵۸۵۸

کد خبر 1572851

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: عبدالرضا کاهانی سینمای ایران اکران سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۸۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟

 گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، «اگزمای بهاره» یک بیماری التهابی است که معمولاً در افراد با آلرژی به گل‌ها و گیاهان شروع می‌شود. در ماه‌های بهار که گیاهان در حال گرده‌افشانی هستند بدن افراد ممکن است واکنش‌های مختلفی به این گرده‌ها نشان دهند، در واقع مواد آلرژی‌زا از طریق خشکی پوست و ترک‌های پوستی وارد بدن می‌شوند و بدن به شکل‌های مختلف واکنش نشان می‌دهد. یکی از واکنش‌ها، اگزمای بهاری است.

در این فصل تنها گرده اقشانی نیست که اگزما یا حساسیت ایجاد می‌کند بلکه چمن، گرد و خاک و حتی میوه‌های فصل بهار، باعث بروز و تشدید علائم حساسیت پوستی و در نتیجه اگزما می‌شوند.

علائم اگزمای بهاره چیست؟

اگزمای بهاره می‌تواند در قسمت‌های مختلف بدن ظاهر شود. علائم اگزمای بهاره معمولاً در دستگاه تنفسی و چشم‌ها مشاهده می‌شوند. برخی از علائم شایع اگزمای بهاره شامل موارد زیر است: سرفه، عطسه، خارش و قرمزی چشم‌ها، آبریزش چشم‌ها، سردرد، خستگی و خواب آلودگی، تنگی نفس، احساس گلو درد و تورم

عوارض اگزمای بهاره چیست؟

برخی از عوارض این بیماری شامل افزایش ترشحات بینی، سرفه، عطسه، چشم خشک و خارش چشم، تورم صورت، خستگی و خواب آلودگی است. در برخی از موارد، اگزمای بهاره می‌تواند به عوارض جدی‌تر مانند آسم منجر شود. در صورت داشتن علائم اگزمای بهاره، مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق و درمان مناسب الزامی است.

چگونه از اگزمای بهاره جلوگیری کنیم؟

برای مقابله با اگزمای بهاره، می‌توانید اقداماتی انجام دهید که به حفظ سلامتی خود و کاهش عوارض این پدیده کمک کند. برخی از راه‌های موثر برای

مقابله با اگزمای بهاره عبارتند از:

استفاده از ماسک تنفسی: استفاده از ماسک تنفسی در فضای با غلظت بالای ذرات گرده گیاهان می‌تواند کمک کند تا ورود ذرات گرده به دستگاه تنفسی را کاهش دهد.

استفاده از تصفیه‌کننده هوا: استفاده از تصفیه‌کننده هوا در منزل یا محل کار، می‌تواند به تصفیه هوای داخلی از ذرات گرده کمک کند.

استفاده از عینک آفتابی: استفاده از عینک آفتابی با فیلتر UV می‌تواند به جلوگیری از ورود ذرات گرده به چشم‌ها کمک کند.

شستشوی منظم لباس‌ها و بدن: شستشوی منظم لباس‌ها و بوسیله حفظ بهداشت بدن، می‌تواند کمک کند تا ذرات گرده روی لباس‌ها و بدن کمتر بماند.

محافظت از خود در فضای باز: در صورت خروج به فضای باز در زمان‌های با غلظت بالای ذرات گرده، استفاده از ماسک تنفسی و عینک آفتابی مورد توصیه است.

با انجام این اقدامات، می‌توانید بهبود سلامت خود را در برابر اثرات منفی اگزمای بهاره تسریع دهید. در صورت داشتن عوارض شدید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • رایزنی‌های مصر برای حل اختلافات ۲ طرف درباره آتش‌بس در غزه
  • معلمان مشق عشق را در مکتب‌خانه‌ها تدریس می‌کنند
  • اعتراف آنچلوتی بعد از متوقف کردن بایرن
  • اعتراف کارلتو: بایرن نمایش بهتری داشت
  • مخالفت اسرائیل با صدور ویزا برای کمیسر کل آنروا
  • یک باشگاه جدید: ادامه ماجراجویی ستاره هالیوود در فوتبال
  • (ویدئو) بهرام بیضایی به بهاره رهنما: بازیگری نکن!
  • توصیه عجیب بهرام بیضایی به بهاره رهنما | ویدئو
  • ببینید | توصیه جالب و متفاوت بهرام بیضایی به بهاره رهنما